2020. október 30., péntek

2020, Negyvenedik hét

Idén már kétszer nyert heti megtekintési listát a Redneck Roadkill . Itt a harmadik alkalom, a Call Me the Breeze a 24. Lakeside Weekend -en hangzott el, és négy youtube like-ot is kapott.
Feleannyi megtekintéssel áll a második helyen a Bop-A-Lena a Tom White & the Mad Circus előadásában. Öt youtube like került itt kiosztásra, ez a tizes listán a legtöbb ezen a héten.
Harmadik a B'15 Truckabilly Trio és az Ami szivemen a számon. Egy like itt is megjelent a videómegosztón.
Ritkán marad ki a megtekintési listáról a Motoros és a Rockin' RockCats . Most ők a negyedikek.
Ötödik a Naked Truckers és legnépszerűbb daluk, a Big Boobs, sajnos egy perc alatti megtekintéssel.
Ismét a B'15 nevével telálkotunk a hetodik helyen. Nitussal együtt adták elő az I Want You To Want Me-t a 22. Lakeside-on. 3 youtube like-ot kapott a felvétel.
Hetdik a Killer Diller Combo és a What'd I Say a 23. Lakeside-ról, ez a felvétel egy like-ot szebelt be a Youtube-on. Holtversenyben áll a nyolcadik I'm Walkin'-nal a Pedrofontól, de megtekintési időben a KDC videója áll jobban.
A kilencedik helyen ismét a Pedrofon -nal találkozunk. Az Ifa megy a hegyen produkálta a hét legjobb átlagos megtekintési idejét.
A listát a Drockstore zárja első Napi Rock and Roll-on megjelent felvételével, az Ain't-tel. Ez a dal immár ötödik hete van fenn a megtekintési listákon.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése