2020. október 1., csütörtök

2020, Harmincnegyedik hét

Az élen a Rockin' RockCats végzett ezen a géten a Dance of the Teddy Boy-jal. Másfélszer annyi szavazatot kapott mint a második Motoros, aminek szintén a RockCats az előadója.
Holtverseny alakult ki a harmadik-negyedik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt a Peter Andorai & The Graceband került a harmadik helyre a Shake, Rattle and Roll-lal, ami három youtube like-ot is kapott.
Egy like-ot gyűjtött be a negyedik jam videó, a Twenty Flight Rock a 24. Lakeside Weekend -ről.
A lista végéig már csak holtversenyek találhatóak, mint például az ötödik-hatodik helyen is. Itt a megtekintési idő a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising javára dönt a Naked Truckers és a Big Boobs-szal szemben.
A hetedik nyolcadik helyen lévő párosban a megtekintési idő az Ifa megy a hegyennek és a Pedrofon -nak kedvezett. Nyolcadik A Nyughatatlan és a Rossz vér a 15. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál) -ról.
Az utolsó holtversenyben a Madarak Házibulizenekar volt a szerencsésebb, akik a Petróleumlámpát adták elő a 18. N.A.A.F.-on.
A lista végén ismét a Dynamite Dudes-szal találkozunk, akik a Big Boobst (a héten már szerepelt a listán ez is) adták elő a 23. Lakeside-on.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése