2020. október 19., hétfő

2020, Harminchetedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Eddig csak egyszer-kétszer fordult elő, hogy az élen álló két együttes, a Rockin' RockCats és a Pedrofon nem kaptak pontot. Olyan viszont még nem volt idén, hogy mindketten hiányozzanak a heti megtekintési listáról. A harmadik Dynamite Dudes kapott pár pontot, de így is körülbelül feleannyi pontja van, mint az előtte állóknak.
A Brillantin feljött a negyedik helyre, megelőzve a Naked Truckers -t. Az üldöző boly tartja a lépést egymással, a negyedik és a hetedik B'15 Truckabilly Trio közt csak három pont van.
Az Osztrák The Ridin Dudes bekerült a 16 legnépszerűbb zenekar közé! Jelenleg egyetlen külföldiként ők találhatóak meg itt, de vajon ott is tudnak maradni? A "mexikói határ" egyik oldalán a Mystery Gang , a másikon a Zenegép Zenekar áll.
Hat helyet javított a Lázadók , idén ők immár a 23. legnépszerűbb zenekar. A Killer Diller Combo a 27. helyet cserélte fel a 25.-re a héten. A Drockstore a 35. helyről lépett előre a 30.-ra, miközben az olasz Don Diego Trio immár a 36, a múlt heti 38. hely után.
Idén is bekerült a listára a Blues B.R.Others Show , jelenleg ők az 51.-ek.
A listát a Pedro and the Dogboomers zárja az 54. helyen.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése