2020. október 13., kedd

2020, Harminchatodik hét, Rock and Roll Bajnokság

Nemcsak az első három sorrendje nem változott (a Rockin' RockCats , Pedrofon , Dynamite Dudes találhatók a dobogón), de az első 11 is a helyén maradt. A 12. helyre a Black Frogs Rockabilly Band jött fel megelőzve a The Prison Band -et.
A nyolcadik Fekete lakkcipŐk / Komár László emlékzenekar / megközelítette a Flip, Flop and the Flyers -t, de megelőzni nem tudta.
Miskolc két zenekara második hete állnak a "mexikói határ" két oldalán. Egyiken a Zenegép Zenekar , másikon a Miskolci Illés EmlékZenekar .
"Mexikóban" a Killer Diller Combo lépett előre a legtöbbet, a 34.-től a 27. helyre. Három helyet ugrott előre a 34. Fifty's Heaven . Igyenekznie kell a bandának ha a 2019-es helyezésüket, a hetedik helyet el akarják érni.
Miután először felkerült a heti megtekintési listára, a Drockstore megjelent a bajnokságban is, ők lettek a 35. legnépszerűbb zenekar 2020-ban, de messze még az év vége.
A listát ezen a héten is a Pedro and the Dogboomers zárja, ezúttal az 53. helyen.
Megemlítésre került a Fifty's Heaven, mint akik előző évi szereplésükhöz képest visszaestek. Több, mint tíz helyet rontott a 30. Duckers, a 38. Don Diego Trio, a 39. Nemcsak Berry, a 47. Elvis Presley, a 48. Bravó Johnny is. Valamint rajtuk kívül a négy utolsó helyezett zenekar: A Group'n'Swing, a Danny Rockabilly and his Clan, a Blues Company és a lista végén álló Pedro and the Dogboomers.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése