2020. április 1., szerda

Rock and Roll hírmondó - 2020.04.01.

Habár az egész világ a koronavírus terhét nyögi, napi szinten érkeznek a hírek az áldozatokról, de az élet mégsem állt meg teljesen, a különböző csatornákon értesülünk a történésekről.
Három fontos hír látot  napvilágot a mai nap:

Összeáállt a három legtöbbet fellépő magyar Rock and Roll és Rockabill zenész! Pedro, Mitch Farty és Tom White ezúttal nem a színpadon, hanem az üzleti életben társultak. Kiderült, hogy a fellépéseikből származó jövedelmet egy Floridai tengerparti ház megvásárlására fordították.
-Lehet, hoyg elsőre nem annak tűnik, de ez teljesen logikus lépés a részünktről- nyiltakozta Tom White. -Az ingatlan az év nagy részében ki lesz adva, így behozza az árát.
-Amikor pedig nem, akkor mi fogunk ott pihenni, és az államban tervezett koncertturnénk fix pontja lesz ez -mondta Pedro.
-Köztudott, hogy Florida a nyudíjasok kedvenc állama, ők vevők lesznk a Rock and Rollra és Rockabillire. Nem aggódom, hogy rossz döntést hoztunk volna -tette hozzá Mitch Farty.

Lebukott Cactus! Biztos forrásból értesültünk, hogy Beatrice dalokat tanul az énekes. Aki nem tudná, nemrég egy dal erejéig beugrott a zenekarba egy koncerten, akiknek régebb óta segített már be hangmérnökként.
Cactus tagadta, hogy további fellépésekre készülne velük, de Nagy Feró kibökte a lényeget:
-Úgy terveztem, hogy ősszel egy évre visszavonulok élvezni az életet. De a banda szekere nem állhat meg, és Cactus a múltkor bebizonyította, hogy helyt tud állni a szinpadon. A Beatrice énekese egy évig ő lesz.
Ez a szenzációs hír egyelőre még elkerülte a tömegmédiát, de napokon belül robbanhat.

Brit tudósok szörnyű felfedezést tettek. Bizonyítékokat találtak arra, hogy Elvis 72-ben azonos című albumán megjelent, William J. Gaither által írt He Touched Me című dal valójában arra utal, hogy Elvis is egyházi szexuális zaklatásnak volt kitéve fiatal korában. A szerzők hosszasan taglalják a bizonyítékokat a Ekaf News márciusi számaában megjelent cikkükben.
-Amint rájöttünk a dal valódi jelentésére nem volt nehéz megtalálni azokat az apró jelelket, amik bizonyítják azu elméletet. Ez lehet az oka felnőttkori viselkedésének is -nyilakozta George Ydobon, az Oxfordi egyetem kutatója, a csoport vezetője.
-Mindenki másképp próbája feldoglozni az élményt -folytatta. -Neki 72-ig tartott, és nem is járt teljes sikerrel.

Kórházba került a Redneck Roadkill, A Zenegép Zenekar és a Rat Rod gitárosa, Tímár Krisztián! Vagy ahogy sokan ismerik: Chris. Az orvosok jelenleg az életéért küzdenek, kómába eset. Az orvosok elmondása szerint a volt a kóma kiváltóoka, hogy valaki megkérdezte tőle, hogy fel tudja-e sorolni, hogy hány zenekarban játszott már pályafutása során.
Krisztián ötöt felsorolt, itt akadozni kezdett a beszéde, majd leült egy székre, és maga elé révedt. Elmondások szerint még öt-hat zenekar nevet felsorolt a következő negyed órában, azóta viszont nem reagál a külvilági ingerekre.
Az orvosok egy merőben új eljárással próbálnak segíteni rajta: hipnózissal arra próbálják rávenni, hogy fejben nullával osszon, hátha ez reseteli az agyát, ami újraindulás után ismét működőképes lesz.
Krisztián családja arra kér mindenkit, hogy ezt a kérdést a jövőben véletlenül se tegye fel neki senki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése