2020. április 17., péntek

A hét második felében többször úgy tűnt, hogy a Fifty's Heaven-nek sikerül felvenni a kesztyűt.

A hét második felében többször úgy tűnt, hogy a Fifty's Heaven-nek sikerül felvenni a kesztyűt. A Brillantin-nal szemben többször is vezettek. 4-4-ig egálban volt a két együttes, majd Takiék 6:5-re vezettek. Ezek után 6:19-re módosult az állás. De tévedett, aki azt hitte, hogy itt már eldőlt a verseny. 22:22-nél fordult a kocka, de a Fifty's Heaven csak ekkor gyújtotta be a rakétákat. 44:27-nél már eldőlni látszott a mérkőzés. A Brillantin rajongók csak ekkor jöttek bele a szavazásba. 47:47-nél ők is fordítottak, majd 120:58 arányban meg is nyerték a mérkőzést.
Már az osztályozó után lehetett látni, hogy igazi esélyese a Kupának a Brillantin, de ezek után felmerül a kérdés: ki más képes 120 szavazatot összeszedni egy mérkőzésen?
A B csoport ezennel hivatalosan is halálcsoportá lépett elő. Az egyik továbbjutást érő hely már szinte biztos, hogy a Brillantiné, de a másik helyért öldöklő lesz majd a harc. Mindhárom együttes rendszeres szerplője az egyenes kieséses szakasznak, nehéz lenne megjósolni, hogy ki lesz a szerencsés.
A jutalomvideó a Great Balls of Fire a Lakeside Weekend-ről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése