2020. április 29., szerda

2020, Tizenhatodik hét

Idén először végzett a heti tizes lista élén a Redneck Roadkill. az I'll Be Gone a 24. Lakeside Weekend-en hangzott el. Nem kevesebb, mint hat yutube liek-ot kapott a felvétel, ami egy extra pontot fog jelenteni a Bajnokságban, tekintve, hogy minden meglkezdett négy like után jár egy. Több, mint két perce megetkintésével ez a leghosszabbannézett videó is egyben.
Második a Pedrofon videója, ahol Csomós Péterrel kiegészülve adják elő a Rock Around the Clock-ot. A felvétel három youtube like-ot ért el.
A harmadik Drivin' My Life Away előadója a Leslie Night Zenekar. A felvétel négy like-ot is kapott.
Csupán egyetlen megtekintéssel maradt le a dobogóról a komáromi Gumifüstölés. Az új szabályok értelmében (mivel mostmár tíz dalnál többről is lehet adatokat kinyerni) ez nem lesz figyelembe véve a Bajnokságban.
Emiatt az igazi negyeik a Tom White & the Mad Circus és a Ragamoffin II lesz. A felvétel két like-ot kapott a Youtube-on.
Az ötödik a Brillantin felvétele a 25. Lakesideról. A Great Balls of Fire is kapott egy Youtube like-ot.
Hatodik helyre a Love Me tender került a 2017-es Elvis for Hungary rendezvényről. Az előadó Nitus és a Peter Andorai & The Graceband.
Az angol Bernie Woods and the Forest Fires ismét bekerült a listára, ezúttal a hetedik a csapat.
Nyolcadik a listáról szinte kitörölhetetlen Motoros és a Rockin' RockCats.
Holtverseny alakult ki a megtekintések közt. Hosszabb megtekintési ideje miatt a kilencedik helyet az Ed Philips and the Memphis Patrol szerezte meg a Burning Love-val, míg a listát a B'15 Truckabilly Trio zárja a Best Looking Girl in Town-nal a 20. Lakeside-ról.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése