2020. április 24., péntek

2020, Tizenötödik hét

A Youtube új felületet vezetett be a videómegtekintések elemzésére. A fontos adatok most is látszanak: A megtekintések és a tetszések száma. A megtekintési idő helyett (mely létezik ugyan, de órában mért értéke kevéssé infomatív ebben az esetben) az átlagos megtekintési idő kerül bemutatásra.
Fontos változás, hogy ezentúl (mivel több, mint tíz elem is megjelenik a listán) figyelmen kívül lesznek hagyva a nem zenei videók (például azok, amelyek autós találkozókon készültek).
De kezdjünk is bele a tizenötödik heti emgtekintések bemutatásába!
Az élen a B'15 Truckabilly Trio található, akik Pedroval karöltve adták elő az Ami szivemen a számont a 25. Lakeside Weekend-en. Egy youtube like-ot kaptak a nézőktől.
A hét második legnézettebb videója a Levél a távolból volt, ami a 2020-as miskolci Kocsonyafesztiválon került rögzítésre. Az előadó a Miskolci Illés EmlékZenekar. A felvétel két like-ot is kapott a youtube-on.
Pedro már szerepelt a listán vendégként, most it a sajét zenekara, a Pedrofon. A You Belong To Me a harmadik.
Csupán egy megtekintéssel maradt le a dobogóról a miskolci Zenegép Zenekar. A Zenebohóc szintén az idei Kocsonyafesztivál termése.
A B'15 mesterhármast ért el, három videó is a listára került. Ötödik a Sweet Lovin' a 2019-es N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról, hatodik a Best Looking Girl In Town a 20. Lakeside-ról.
Hetedik a Rockin' RockCats és a Motoros, őt a nagy rivális, az Ifa megy a hegyen követi a Pedrofon-tól.
A nyolcadik-kilencedik helyen holtverseny alakult ki, de a Bernie Woods and the Forest Fire videónak csak félperces átlagos megtekintése lett, így ő a kilencedik.
A listát a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising zárja a 23. Lakeside-ról.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése