2017. szeptember 29., péntek

2017, Harminchatodik hét, Top 20

Sikerült a szinte lehetetlen feladat: Egy dal (történetesen a Medley, azaz egyveleg) hat hét után átvette a vezetést a Hip Shakin Mamától! Bár ez jó részben az utóbbi rossz formájának köszönhető, de azért nem könnyű elérni a második helyet sem.
A harmadik hely ezen a héten az Always on My Mind-é.
Ezen a héten nem került elő hónapok óta a listáról lekerült dal, úgyhogy a legnagyobb előrelépést a 6. helyen lévő Ifa megy a hegyen (6 pozíció) és a 14. Rockabilly Guy (9 pozíció) produkálták.
A listára három új felvétel került fel, de csak kettő nyitott a legnépszerűbb húszban. A 8. helyen a Runaround Sue-t, míg a 15.-en az I Ain't Got You-t láthatjuk.
A Jackson leszálló ágba került, hat helyet csúszott vissza. Hármat vesztett helyezéséből a Teddyboy Boogie, a Mystery Train és a Sharp Dressed Men.
A Bad Moon Rising sokáig listavezető volt, most mégis a kiesőzónában találjuk. Jövő héten (ha nem kap utánpótlást) csak nyolc pontja lesz, ami alacsonyabb mint az amúgy szokatlanul magas pontja a huszadik helyezettnek. A Jackson sokat esett a héten, és úgy tűnik, jövő hétre már csak emlék lesz. Pontosan ez a helyzet áll fenn a Sharp Dressed Men esetében is.
Ezen a héten csupán három magyar nyelvű szerzemény található a listán, igaz azok a 5.-7. helyen.
Az eheti list érdekessége, hogy nagyjából felére esett az első és az utolsó dal pontjainak aránya a múlt héthez képest.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése