2017. szeptember 28., csütörtök

2017, Harminchatodik hét, Rock and Roll Bajnokság

Negyedik hete növeli előnyét az élen a Mystery Gang. A banda már most majdnem elérte azt a pontszámot, amit 2016-ban az egész év során sikerült összegyűjtenie. A második helyen a Dynamite Dudes, de egyre közelebb kerül hozzájuk a Pedrofon.
A 4.-7. helyen lévő "üldöző raj" most nem kapott pontot, így csökkent az esélyük, hogy elérjék a dobogót.
Az elmúlt két hétben erőre kapott a Duckers, már a tizennegyedik hely az övék, visszaelőzték a múlt héten előre törő The Prison Band-et.
A "Mexikói határon" ezúttal a Forró Rágógumi - Rock n' Roll Zenekar-t találjuk, az eheti listaelsőségükkel még éppen sikerült beférkőzniük a legnépszerűbb tizenhat zenekar közé.
Idén nagyobb a versengés a legjobb 16 közé jutásért, 2016-ban az év végén elég volt 60 pont a legjobbak közé jutáshoz, ezen már két ponttal már most túl vagyunk, és hol van még az év vége!
A határ túloldalára szorítva így a Black Frogs Rockabilly Band-et.
"Mexikóban is történt egypár dolog ezen a héten. Két zenekar is öt-öt helyet javított a helyezésén. A Crazy Cat & The Blue Moons már a 21., míg a Joe Cocker Coverband - Hungary jelenleg a 29. legnépszerűbb zenekar a Napi Rock and Rollon az idei lejátszási adatok alapján.
A Nyughatatlan is kisebb sikernek örvendhet, átvették a 26. helyet. Egyet előzött a Madarak Házibulizenekar is, most ők a 39.-ek.
Új zenekar jelent meg az összesítésben, az Augusztus 20.-án, a hévízi koncerten készült felvételnek hála a 33. helyen nyitott a Blues B.R.Others Show.
A lista végén most is a Roll' Skate Boogie található.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése