2017. szeptember 26., kedd

2017, Augusztus

A hónap legnézettebb videója a Medley (vagyis egy olyan dal, ami több más dalból áll össze) volt a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service előadásában, két youtube like-ot is begyűjtöttek.
A második Black Frogs Rockabilly Band szerzemény, az Adj egy korsó csapolt sört is két youtube like-ot kapott ebben a hónapban. Csupán hat megtekintés a különbség a két felvétel között.
Harmadik helyen az "év újonca" címre esélyes The Stinky Rodders-t, és első a Napi Rock and Rollon megjelent videóját, a Hip Shakin' Mamát találjuk.
A hónap youtube like rekordere a negyedik Always on My Mind lett. Hármat is kapott a videó, az előadó a Pedrofon.
A Vasmacska zenekar nem az a tipikus Rock and Roll banda, az ő területük inkább a rock és onnan tovább. A Meghalok, hogyha rám nézel egy Hungária dal, amit a lányok is műsorra tűztek. Ez a dal rendszeresen a listán tartja őket, Augusztusban ez volt az ötödik legnézettebb.
Hatodik a Mystery Gang örökzöldje, a Peggy Sue.
A Dynamite Dudes eltűnt a listáról az utóbbi hetekben, de azért a Bad Moon Rising-nak sikerült megszerezni a hetedik helyet.
Nyolcadik a Let Yourself Go lett az Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live előadásában.
Duplázni tudott a Pedrofon, hiszen a kilencedik hely is az övék. Ebben a legnépszerűbb daluk, az Ifa Megy a hegyen volt a segítségükre.
A listát a Rockin' RockCats zárja a Brand New Cadillac című dallal, amit a Lakeside Weekend-en hallhatott a közönség. Ez a videó is kapott like-ot a youtube-on.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése