2017. január 30., hétfő

2017, Második hét

A héten magasan a mezőny fölött találjuk a The Prison Band felvételét, a Baby Let's Play House-ot, ami az Elvis for Hungary születésnapi bulin hagzott el. A felvétel sikeréhez hozzájárult Nitus is, mint vendégénekes.
A Rockin' RockCats dala, a Let's Go Boppin' Tonight lett a második. Habár csak feleakkora nézettsége van mint az előtte lévő szerzeménynek, de majdnem kétszer annyi, mint a harmadiknak, ráadásul kaptak egy youtube like-ot is.
A dobogó harmadik fokára a Nemcsak Berry kapaszkodott fel saját dalával, a Beledőlünk a rockbá-val. A nézők őket is egy youtube like-al jutalmazták.
A héten a negyedik legnézettebb videó a Kansas City volt. Az előadó az osztrák Pianofrizz and Friends, a felvétel a 2016-os Lakeside Weekend-en készült.
Kitart a Pedro and the Dogboomers jó formája ezen a héten is. A Good Rockin' Tonight az ötödik.
A Peggy Sue a Mystery Gang előadásában az utóbbi idők legnépszerűbb felvétele. Nem csoda, ha a hatodik helyen találjuk.
A női rockbanda a Vasmacska zenekar kirobbanthatatlan a listáról. A Meghalok, hogyha rám nézel a tíz legnépszerűbb dal között található, most a hetedik lett éppen.
Az Ifa megy a hegyen nélkül sincs lista, a Pedrofon rajongóinak nem kell aggódni. A nyolcadik hely az övék.
A Dynamite Dudes 2016 nagy meglepetése volt, legutóbb a Bad Moon Rising ragadta meg a nézők kíváncsiságát, ezen a héten a kilencedik a felvétel.
Habár "csak" a tizedik a Nemcsak Berry-től a Proud Mary, de a megtekintési ideje magasan az átlag fölött van, közel három perc lejátszásonként.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése