2017. január 27., péntek

2016, December

Nem gyakori, hogy a havi megtekintési listában holtverseny legyen. Most mégis abba botlunk, és ráadásul az élen. Hosszabb (dupla!) megtekintési idővel mégis a Mystery Gang-féle a Peggy Sue került ki győztesként. A dal egy youtube like boldog birtokosa is egyben.
A Bad Moon Rising egész hónapban szorosan ott volt a Peggy Sue nyomában, de a Dynamite Dudes felvétele most csak a második lett. A dobogó harmadik fokára a Pedro and the Dogboomers-től a Good Rockin' Tonight került.
Ez a hónap a holtversenyek hónapja. A negyedik-ötödik helyen is holtversenyt találunk. Hosszabb megtekintési idővel az Ifa megy a hegyen került az előkelőbb helyre a Pedrofon előadásában. Ráadásul nem is egy, de két youtube likeot is kaptak.
Kapott youtube like-ot a Kutyaütők másik videója, a Jégrock is.
De a hatodik Fifty's Heaven dal, a Lakeside Rockin' sem maradt like nélkül. A banda a szerzeményt a Lakeside Weekend tiszteletére írta.
Ismét egy holtversenyt találunk a hetedik-nyolcadik helyen, amit most is a megtekintési idő dönt el. Emiatt lett a hetedik a Dinamikusok legelső videója, az Ain't Ever Comin' Home.
A hónapban a nyolcadik legnézettebb dal előadója a Vasmacska zenekar volt, ebben a hónapban is a legnépszerűbb felvételük, a Meghalok hogyha rám nézel került reflektorfénybe.
Hónapokig tanyázott a Top 20 dal lista élén a Be Baba Leba a Killer Diller Combo-tól. Decemberben a kilencedik legnézettebb videó volt ez.
A havi listát a Pedrofon másik dala, a You Don't Have To Say You Love Me zárja, a 2016-os Elvis születésnapi buliról. A banda két youtube like-kal vigasztalódhat a tizedik helyért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése