2017. január 17., kedd

2017, Első hét

Az új év első nézettségi listájának az élén a Nemcsak Berry, és frissen megosztott daluk, a Proud Mary! A kimagasló nézettség mellé még egy youtube like-ot is begyűjtöttek.
Reneszánszát éli a Peggy Sue a Mystery Gang előadásában. Egy 2007-es felvételről van szó, még szó sincs sztereo hangról, HD felontásról vagy képstabilizálásról. Most mégis második lett a dal.
A dobogó harmadik fokát a Tom White & the Mad Circus kaparintotta meg magának a Tear It Up című Amigos videóval.
Az elmúlt hetek nagy slágere, a Bad Moon Rising a negyedik, attól a Dynamite Dudes-tól, akik a bulvármédiában tettek egy nagy utazást az ősszel.
Nemcsak egy dallal szerepel a listán a Nemcsak. A legutóbbi lemezükön szerepel a Szép lányok, jó bor, ami ezen a héten az ötödik.
Hatodik az Ifa megy a hegyen a Pedrofon-tól. Ez az a dal, amit még azok is ismernek, akik a Pedrofont nem. :)
Duplázni tudott a Mystery Gang is. A Ránk vár egy youtube like mellett a hetedik helyet szerezte meg.
A 2016-os Rock and Roll Kupa győztese, a Pedro and the Dogboomers is felkerült a listára. A Good Rokin' Tonight a nyolcadik.
A Pawnshop ritka vendég a listán, ezért jó látni, hogy a Keep It To Yourself a kilencedik.
2016-ban tizennyolc olyan hét volt, amikor a női rockbanda, a Vasmacska zenekar felkerült a heti tizes nézettségi listára, legtöbbször a Meghalok hogyha rám nézel című Hungária feldolgozással. A dal népszerűsége úgy tűnik 2017-ben is kitart, rögtön az első héten a tizedik lett.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése