2016. november 25., péntek

2016, Negyvennegyedik hét

A mesterhármas ezen a héten is összejött a Dynamite Dudes-nak, a fiúk egy hónappal az X-Faktoros bemutatkozás után is tarolnak. Az élen a Bad Moon Rising, mögötte az I'm Walkin, harmadik a Sixteen Chicks, ez utóbbi két youtube likeot is kapott.
Negyedik helyre tudott felkapaszkodni a héten a Pedrofon. A legerősebb fegyverüket vetették be ehhez, az Ifa megy a hegyent.
Az ötödik legnézettebb egy felvétel lett a Dohai Intercontinental hotelből való kilátást mutatja be.
A Killer Diller Combo idén a megtekintési listák állandó vendége lett, szinte alig múlik el hét a szereplésük nélkül. A hatodik az a Be Baba Leba lett, ami az idei Lakeside Weekend-en került rögzítésre, és ami a legnézettebb felvétele az együttesnek a Napi Rock and Rollon.
A Hetedik helyre a Naked Truckers került talán legismertebb dalukkal, a Big Boobs-al.
Nyolcadik a B'15 Truckabilly Trio lett, akik egy nagy klasszikust dolgoztak fel. A Házörző Blues még a Gunning Dogs nevéhez kötődik.
A lista végén holtverseny alakult ki a megtekintések számában. A megtekintések ideje segít feloldani a holtversenyt. Így a szlovákiai Magyarokból álló Easy Blues felvétele, a Let the Blues Do the Healing lett a hét kilencedik legnézettebbje. Ráadásul egy youtube likeot is kapott a felvétel a megtekintőktől.
A listát A Nyughatatlan zárja egy lírai dallal, melynek a címe: Ez lesz az a nyár.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése