2016. november 8., kedd

2016, Negyvenegyedik hét

A héten a Dynamite Dudes kicsit visszafogta magát, csupán három dallal szerepelnek a listán, ebből kettő a dobogó tetején található.
A csúcson a Mess Around, alatta a Bad Moon Rising.
A Be Baba Leba a Killer Diller Combo-tól a harmadik legnézettebb videó volt a 41. héten.
A negyedik-ötödik helyen holtversenyt láthatunk a megtekintések számában. Ilyenkor az idő a döntő, ezért lett negyedik a hármas számú Dynamite Dudes dal, az Ain't Ever Comin Home, a korábbi sokszoros listavezető.
Rég találkoztunk már a Peter Andorai & The Graceband-del, most a (Let Me Be Your) Teddy Bear-rel sikerült megcsípniük az ötödik helyet.
A Lakeside Weekend-es Jammelés a hatodik helyen három youtube likeot is kapott. A videón a Blue Suede Shoes hallható. A videó emgtekintési ideje kimagasló.
Egy youtube likeot kapott a Pedrofon is. A Hetedik helyen a megboldogult ex-Hungáriás Csomós Péter énekli a bandával a Csavard fel a Szőnyeget-et.
A nyolcadik-tizedik helyen hármas holtversenyt találunk. Ebből két dalnak még a megtekintési ideje is azonos. A 7-es busz a Tom White & the Mad Circus-tól és a Peggy Sue a Mystery Gang-től holtversenyben a nyolcadik-kilencedikek.
Tizedik a Mintha egy Macskaszem, szintén a Myster Gang előadásában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése