2016. november 11., péntek

2016, Negyvenkettedik hét

Ezen a héten visszaesés volt a megtekintések számát illetően. Így lehet, hogy az élen a Mystery Gang által előadott Peggy Sue végzett! Sőt, a dal még egy youtube likeot is kapott.
Emiatt a Dynamite Dudes szokásos három dala a 2.-4. helyre szorult. Ezek sorrendben a Bad Moon Rising, az Ain't Ever Comin' Home és a Mess Around.
A Nemcsak Berry az előkelő ötödik helyre került az I Shot the Sherrif-fel.
A Pedrofon ismét hallat magáról, övék a hatodik pozíció. Ebben segítségükre volt ikonikus daluk, az Ifa megy a hegyen.
Ha egy együttes mesterhármast ér el, azaz három dallal is felkerül a listára igencsak megnehezíti a többiek dolgát. Ezért is értékelendő, ha ennek ellenére mégis sikerül két felvételnek is bekerülni valaki mástól a listára. Így tett most a B'15 Truckabilly Trio is, akiktől a Best Looking Girl in Town a hetedik, az Esküvő a kilencedik lett, mindkét felvétel a 22. Lakeside Weekend-en készült.
A két B'15 dal közé a szintén duplázni tudó Nemcsak Berry ékelődött a Szép lányok, jó borral, a dal a banda legutóbbi lemezén jelent meg.
A lista végén holtverseny alakult ki, de a nézési idő segít eldönteni a dolgot. A Nyughatatlan dala, az Ez lesz az a nyár (a legutóbbi lemezről) ugyan a tizedik lett, de egy néző egy like-ot is adott neki a youtube-on.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése