2016. szeptember 19., hétfő

2016, Harmincötödik hét

Egy huzamban másodszor végez a heti tizes lista élén a Dynamite Dudes! Ezúttal a Bad Moon Rising volt az a szerencsés felvétel a Lakeside Weekend-ről, amelyik meghozta a sikert. Ráadásul két youtube like-ot is kapott.
Második helyen a B'15 Rockabilly Band és a Házörző Blues, szintén az idei Lakesideról.
A Pedrofon visszatért! Legalábbis úgy tűnik. Ezúttal a harmadik helyen landolt a Jó öreg Rock and Roll az előadásukban.
Csupán pár percnyi megtekintési idővel maradt le a dobogóról a Mystery Gang és a Peggy Sue. A megtekintések számában holtveryenyben van a dal a harmadik helyezettel.
A Pedrofon nemhogy duplázni tudott a héten, de egyenesen mesterhármast ért el. A háromból a második dal az Ifa megy a hegyen az ötödik pozícióból.
Az Arrivederci Amore a Roll' Skate Boogie előadásában most a hatodik legnézettebb volt a Napi Rock and Roll videói közt.
Először kerül fel a Napi Rock and Roll megtekintési listáira a ZZ Copy / ZZ Top Tribute Hungary. Az együttes az idei komáromi amerikai autós fesztiválon lépett fel, ahol előadták a Gimme All Your Lovin' című dalt, ami a hetedik legnézettebb lett. Ráadásul két youtube like-ot is kiérdemelt.
Két youtube like-ot kapott a harmadik Pedrofon dal, a Bibop Lulu is. Holtversenyben van a megtekintések számáában a ZZ Copy felvételével, de annak hosszabb a megtekintési ideje.
A kilencedik felvétel, a Rollin' Dynamite a Spanifer Rodeo-tól is benne van az előbb említett holtversenyben. Azonos megtekintési szám mellett a megtekintési idő hossza a döntő.
Idén még nem került fel a tizes listára Spanifer Rodeo dal, most egyből kettő is. A listát a Jól van bébi! zárja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése