2016. szeptember 27., kedd

2016, Harminchatodik hét

A hatodik héten már sikerült egy heti nézettségi tizes lista élére kerülni a Surfin' Zhigulinak. Ez a bravúr most is összejött, a Lakeside Weekenden rögzített Peter Gunn Theme nemcsak kimagasló nézettséggel lett első a héten, de három youtube likeot is kapott.
A Ganxta Zolival készült videó miatt megtáltosodott a Redneck Roadkill népszerűsége. Ez a listán is megjelent, második a Halál a májra az ő countrys feldolgozásukban.
A Dynamite Dudes csak nem ül tétlenül a fenekén. Ezen a héten is sikerült nekik felkerülni a dobogóra, a harmadik a Bad Moon Rising, ami szintén a Lakeside Weekenden hangzott el.
A negyedik-ötödik helyen holtverseny alakult ki a megtekintések számában, ilyenkor az kerül előre, amelyik dalnak hosszabb a megtekintési ideje. Ez a szerencsés pedig most a Pedrofon és a Jó öreg Rock and Roll.
A Be Baba Leba és a Killer Diller Combo csupán egyetlen megtekintéssel maradt le a dobogóról, így a holtverseny miatt "csak" az ötödikek. Idén ez a dal a Lakeside legnépszerűbbje.
Igen szoros a mezőny, a hatodik helyről is csupán egyetlen megtekintés döntött. Ezt a helyet ezen a héten a Rockin' RockCats és a nagy klasszikusuk, a Rock and Rollnak Mindig menni kell foglalja el. Ez a dal is Agárdon került rögzítésre, de még 2015-ben.
A hetedik-nyolcadik helyen is holtversenyt találunk. Hosszabb megtekintéssel a B'15 Rockabilly Band és a Ne ébressz fel kapja a hetedik helyet. Mondanom sem kell, ez is egy 2016-os Lakeside Weekendes videó.
Nem nagy különbség a kettő sem, ennyi a hátránya a Dynamite Dudes másik dalának a Sixteen Chicksnek nyolcadik helyen.
A Rockin' RockCats is duplázni tudott, az ő második daluk a listán a héten a Jitterbop Baby, ami az EMAT After Partin hangzott el. Egy youtube likekal jutalmazta a közönség.
A Mystery Gang is felkerült a tizes listára. A Mintha egy macskaszem zárja a sort, egy youtube like-ot nekik is megítélt a közönség.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése