2016. szeptember 6., kedd

2016, Harmincharmadik hét

Ismét a heti lista élén a Killer Diller Combo és a Be Baba Leba! Négy hét után sikerült megint az élre kerülni.
Ne ébressz fel - ez a második helyezett B'15 Rockabilly Band felvétel címe.
A Lakeside Weekend-en lépett fel az osztrák Pianofrizz & Friends. A héten a harmadik legnézettebb videó az All Shook Up volt az ő előadásukban. Egy youtube like-ot is kaptak.
Éppencsak lemaradt a dobogóról a Rockin' RockCats és a Jitterbop Baby.
Az ötödik-hatodik helyen holtversen alakult ki, amit a megtekintési idő dönt el nekünk. Emiatt lett ötöddik a Mystery Gang és a Mintha egy macskaszem.
A This Ole House a hatodik, az előadó a Black Frogs.
Hetedik a héten a Tom White & the Mad Circus által előadott Csak Tiszán, ami -mint azt mindenki tudja- nem más, mint a Rock This Town magyarul.
Holtversenyt találunk a nyolcadik kilencedik helyen is. Ebből a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen jött ki jobban. A Pedrofon ezzel végre pontokat szerzett a bajnokságban, öt hét telt el a legutóbbi listaszereplésük óta.
Duplázni tudott a kilencedik Mystery Gang. A dal, ami ezt lehetővé tette az a Peggy Sue, ami a banda legnépszerűbb dala a Napi Rock and Rollon.
Pár éve a legjobb 16 között találkozhattunk a miskolci The Hot Road Rockabilly Band nevével. A zenekar jelenleg ideiglenes szünetet tart, ezért is jó őket a tizedik helyen látni. A felvétel címe: Mystery Train.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése