2016. szeptember 26., hétfő

2016, Augusztus

Lássuk, hogy Augusztus hónapban melyek voltak azok a dalok és együttesek, amik a legnépszerűbbek voltak nálatok!
Első helyen a Killer Diller Combo és a Be Baba Leba a Lakeside Weekendről. Három youtube like-ot is kapott a dal.
Második a Burn Me Down lett a B'15 Rockabilly Bandtől. Érdekesség, hogy a megtekintési időben övék a vezető hely. Egy youtube like-ot kiosztott nekik is a nézők serege, és ez a dal is az idei Lakeside Weekend terméke.
A Dobogó harmadik fokát a Peggy Sue szerezte meg a Mystery Gang előadásában. A régi nagy klasszikus nagy visszatérése ez.
Csupán egyetlen megtekintéssel maradt le a dobogóról a Fifty's Heaven és az Országutak csillaga. Szintén egy Lakeside-os felvételről van szó.
Április óta minden hónapban bekerül a Takáts Tamás Blues Band felvétele, az Ufót lát a jeti a Napi Rock and Roll havi tíz legnézettebb videója közé, annak ellenére, hogy nem egy kiváló minőségű régebbi felvételről van szó. Ebben a hónapban sincs ez másként, Augusztusban övék az ötödik hely.
Ha a youtube like-okat nézzük a Mess Aroundé, és előadójáé, a Dynamite Dudes-é a havi elsőség. A megtekintések száma alapján most a hatodikok.
Hetedik lett egy másik Mystery Gang dal, a Mintha egy macskaszem, youtube like-ot ez a dal is kapott.
Hosszas hallgatás után tért vissza a Pedrofon a listákra, augusztusban az Ifa megy a hegyen segítette a csapatot az összetett nyolcadik helyre.
A B'15 is duplázni tudott, ami nem egyszerű a havi listán. Kölcsönkérték a Rockin' RockCats dalát, a Rock and Rollnak mindig menni kell-t, és így érték el a kilencedik helyet. Természetesen ez is egy friss Lakeside felvétel volt.
A listát a Dynamite Dudes zárja. Nekik is sikerült duplázni a hónapban, ezúttal a Bad Moon Rising lett az a dal, ami a jó szereplést jelentette. Egy youtube like-kal ők is gazdagabbak lettek. Érdekesség, hogy a videó megtekintési ideje másfélszerese a másik DD videónak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése