2016. június 21., kedd

A Lakeside Weekendre készülve #1: Csipesz és Bandája

A 2016-os Lakeside Weekend már a kanyarban van. Alig két hét választ el minket tőle. Nem csak a rajongók, de a fellépők is nagyon készülnek már rá. Ez adta az apropót, hogy megkérdezzük, hogy hogy telnek az utolsó napok a fesztivál előtt.

A leggyorsabb a Csipesz és Bandája volt a válaszadással. Következzenek a villámkérdéesk és villám válaszok!

Fotó: Csipesz és Bandája Facebook oldal


Napi Rock and Roll: Mi a zenekar különlegessége/specialitása?
Csipesz és Bandája: Különlegességünk talán Csipesz hangja és Balázs Gergő egyedi, gitárjátéka. Blues-os rockabilly-s témákat tolunk elég stenkesen...

NRNR: Hol láthat benneteket év közben a közönség?
CSB: Hát ahol éppen játszunk wink emoticon hangulatjel de a viccet félretéve néha Amigo Bár gyakrabban blues-rock pub-ok (pl. Bikers Pub, B1, Route 66) néha egy-egy fesztivál...

NRNR: Mit jelent számotokra a Lakeside Weekend?
CSB: Természetesen a rockabilly életérzést amely nyomokban blues-t (azaz szomorúságot) és földimogyorót is tartalmazhat. Vízpart, nyár, verdák, forró csajok, hideg sör, kell ennél több?

NRNR: Mivel vesztegettétek meg Cactus-t hogy bevegyen a műsorba? :)
CSB: Cactus régi ismerősünk, így evidens volt, hogy előbb-utóbb bekerülünk a világot jelentő "deszka-diszkó" vagyis a vízparti kisszínpad matiné műsorába. Sebaj, innen szép nyerni... ;)

NRNR: Voltatok már a fesztiválon? Milyen élményeitek vannak?
CSB: Dobosunk több zenekarban (Roll Skate, Pedrofon) is "megfordult" már a fesztiválon (hehe, lehet viccelődni) sőt pár évig amíg a Cadillac külföldön játszott és a Roll' Skate Boogie zenekar volt a házigazda csapat, az ő dobcuccát gyapálta mindenki.

NRNR: Hogyan készültök a fesztiválra?
CSB: Rengeteget pihenünk előtte, szinte nem is nyúlunk a hangszerünkhöz, hogy jól kiéheztessük magunkat a nagy napra amikoris belecsaphatunk a lecsóba...

NRNR: Készültök-e valami különlegességgel a hűséges rajongóknak?
CSB: Természetesen amennyiben tényleg vannak hűséges rajongóink és ott lesznek a táborban, ígérjük, hogy nem fognak csalódni bennünk.

NRNR: Végig ott lesztek a fesztiválon?
CSB: Sajnos nem, a zenekar komoly jövés-menésben van így nyáron, de azért egy-két estét igyekszünk eltölteni a kedves rajongókkal.

NRNR: Beszálltok-e a jammelésbe a piros kockás abroszos büfénél illetve a sátrak között?
CSB: Ha éppen józanul - azaz zenélésre alkalmas állapotban - találtok minket, akkor mindenképp... azt azért elárulom, hogy a kockás abroszos helyiségbe nem hangszerrel a kézben szoktunk járni (asztalnál meghalnánk) grin emoticon

NRNR: Bírjátok a fesztivál életformát?
CSB: Igen, azt hiszem elég fiatalok vagyunk még ahhoz, hogy ezt a kérdést kikérhessük magunknak.

NRNR: Mik a terveitek a fesztivál utánra?
CSB: Továbi pihenés a következő táborig…

Köszönjük a válaszokat a Csipesz és Bandájának. Holnap egy másik zenekar válaszaival jelentkezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése