2016. június 17., péntek

2016, Huszadik hét

A héten egy 2013-ban, a RocknRoll Weekender Walldorf-on készült videó volt a legnézettebb. A német Gerry Lee & the Wanted Men felvétele, a Smoke Along The Track abból az apropóból köszönhetett vissza, hogy azon a hétvégén volt az idei fesztivál. Aki teheti, menjen, és nézze meg jövőre!
Feltört a Peggy Sue! A Mystery Gang által előadott dal lassan-lassan régi fényében kezd tündökölni. Most a második helyre került a dal.
A Pedrofon olyan mint egy bumeráng: mindig visszatér. Széles repertoárjukból most a Devil in Disguise került a harmadik helyre.
Nincsen lista az Ain't Ever Comin' Home nélkül. A Dynamite Dudes örülhet, övék a negyedik hely.
Ötödik az oldalon a reneszánszát élő Takáts Tamás Blues Band és az Ufót lát a jeti.
A Vasmacska felvétele, a Meghalok hogyha rám nézel is hetek óta a listán van, most éppen a hatodikak.
Hetedik helyen a Gyönyörű lány a Fifty's Heaven-től. A dal a Lakeside Weekend-en hangzott el még 2013-ban. Mindenki kivette már a szabadságot az ideire?
Nyolcadik a héten az a zenekar lett, akik szinte sosem csinálnak FB eseményt a koncertjeiknek, mégis teltházzal nyomják a bulit. Akikről szó van az a Pawnshop, daluk a Shake Rattle & Roll.
A 9.-10. helyen holtverseny alakult ki a megtekintések számában, ilyenkor szokás szerint a hosszabb megtekintési idő a nyerő.
A miskolci The Hot Road Rockabilly Band gyakori vendége volt két éve a listának, most viszont ritkán kerülnek elő. Kilencedik a Johnny B. Goode.
Rég találkoztunk már a listán a Naked Truckers-el. A héten a legnépszerűbb dalukkal, a Big Boobs-al kerültek a tizedik helyre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése