2016. június 3., péntek

2016, Tizenhetedik hét, Top 20

Ain't Ever Comin' Home, Route 66, Trouble. A sorrend változatlan a héten. Változás azért történt, nem is kicsi, hiszen a listavezető dalnak rég volt már ennyire alacsony a pontszáma, a második be is érte, holtversenyben vannak. Miközben a harmadik helyezett is feljövőben van.
A listán lejjebb a hatodik helyen azt a Fear Of The Darkot találjuk, amelyik 47 helyet javítva került vissza a húsz legnépszerűbb dal közé.
Felfelé ível a pályája a korábbi listavezető Peggy Sue-nak is, a dal a kiesés pereméről táncolt vissza. Hat helyet javítva jelenleg a 11.
Az utóbbi hetekben fel-feltűnt az Ufót lát a jeti is a lsitán. Ennek meg is lett az eredménye, hét helyet előreugotva siekrült beverekednie magát a 19. pozícióba.
Két újonc dal is bekerült a listára, a Dirty Trix a spanyolországi koncerttermekből (a 9. helyen), míg az I'm Lost About You hazai előadótól (a 20. pozícióban) érkezett.
A Meghalok, hogyha rám nézel elindult lefelé a listán, négy helyet visszalépve most a tizenkettedikek.
A Secret Agent Man is lefelé szálló ágban van, pedig a 13. héten egészen a második helyig jutott. Most pedig tizenöten vannak előtte.
A Holnap maradj itt ugyan felfelé indult a héten, de nem kapott pontokat az utóbbi hetekben, ezért a kiesés szélére került.
A Peggy Sue sorsa sem megnyugtató, könnyen a huszadik hely mögé csúszhat jövő hétre.
A Pokoli színjáték is régen kapott már pontokat, kevés esélye van a bentmaradásnak.
A már említett Secret Agent Man sem aktív az elmúlt hetekben, ha a jövő héten is 8,5 lesz a ponthatár, akkor ez a dal is kívülre kerül.
A listán 13 Angol és 7 Magyar dal található.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése