2014. november 18., kedd

2014, Negyvenötödik hét.

A héten letarolta a dobogót a Redneck Roadkill. Egy exkluzív milliárdos-stadionépítős szerződés keretében jogot kaptak ara, hogy előre megtekinthessék a Napi Rock and Roll videóit. Annyira bejöttek saját maguknak, hogy másoknak is megmutatták. Így lett első a Truck Drivin' Man, második a Summertime Blues, és harmadik a Parasztronauta.
A Rock and Roll Kupás győzelme után jutalomként került fel az oldalra a Carol a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service tolmácsolásában, ez a negyedik helyre volt elég.
Az ötödik helytől más kissé gyenge eredmények szerepelnek a héten, mint például a Takáts Tamás Blues Band és az Ufót lát a Jeti, ami húsz megtekintés alatt maradt.
Hatodik az elmúlt hetekben jól szereplő Csacska Macska Vokál és a Kroko-dili a komáromi N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról.
Hetedik helyen azonos megtekintés mellett rövidebb megtekintési idővel a The Prison Band és a Stray Cats feldolgozás Stray Cats Strut a Kuplung őszi nyitóbulijáról.
Nyolcadik lett a héten a Wildcat Night házigazdája, a Rockin' Rock Cats és az egyik legjobb számuk: Egy Chevrolet Bel Air a mindenem.
A saját vokálja mögé igyekszik felzárkózni Fenyö Miklós is, a kilencedik a héten a Pala-Pala-Palatinus-szal.
A The HepCats a héten a tizedik helyen közli, hogy nincs szükségük Rockin' cipőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése