2014. november 4., kedd


2014, Negyvenharmadik hét.

A héten a vezető pozíciót magasan a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service nyerte. A Crazy Arms a Kuplung idei nyitóbuliján hangzott el.
A The HepCats visszatért! 2013-ig az egyik legnépszerűbb felvétel volt a No Rockin' Shoes, idén azonban nagy ritkán tudott bekerülni az első tízbe. Most azonban egy második hellyel igazolta, hogy továbbra is népszerű a rajongók között még akkor is, ha nem egy jóminőségű HD videóról szól a zene. Fenyő Miklós a N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on ledőlt egy kicsit pihenni koncert közben, és egy szám erejéig átengedte a színpadot a vokalistáknak, a Csacska Macska Vokálnak, akik a Kroko-Fili című számmal szórakoztatták a közönséget Komáromban. Ők a harmadikok. Mindemellett említést érdemel, hogy az ő felvételüket nézték a legtovább a héten.
Nem lehet mellélőni egy olyan számcímmel, mint a One More Beer. Ez a cím a héten a negyedik helyre hozta az olasz Jumpin'Bop-ot.
A Pedrofon nagy klasszikusa az Ifa megy a hegyen. A héten is jól szerepelt a videó, ők az ötödikek.
A Mystery Gang a héten csak a hatodik, ráadásul nem az idei nagy durranásukkal, hanem a régi jó Peggy Sue-val. Hová lett a Kínzó Vágy?
A Fifty's Heaven egyik Rock and Roll Kupás jutalomvideója volt a Ne sírj kedvesem, a rajongóiknak hála ezen a héten is felkerült a listára ez a 2013-as videó.
Az agárdi Lakeside Weekend a jammelésekről híres. A Let's Play House is ott hangzott el, és a nyolcadik helyre futott be a héten.
A The Prison Band is nyertes kupaforduló után került fel sikeresen a listára a Blue Jeans Boppal, egész pontosan a kilencedik helyre.
Utolsó helyen egy 2013-as amerikai autós találkozón készült videó. Vége a szezonnak, nem csoda, ha az autórajongók elkezdtek nosztalgiázni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése