2014. november 10., hétfő

2014, Negyvennegyedik hét.

Fenyő Miklós Csacska Macska Vokálja a múlt héten mutatkozott be a listán, és máris sikerült megszerezniük az elsőséget. A Kroko-dilit Komáromban a N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on adták elő, míg a mester pihent.
A Második helyen a The Prison Band-et találjuk a Tenesse Rock and Roll-lal. Habár nemrégiben győzelmet arattak a Rock and Roll Kupában, nem ez volt a jutalomdal, nem azzal kerültek fel most a dobogóra.
Nemrégiben lépett fel az Amigo Rock&Roll and Rockabilly Club-ban a Redneck Roadkill, innen szivárgott ki egy felvétel, a Dolly a klónbáránka, a csapat saját készítésű Redneck életérzés dala.
A Prison Bandet találjuk a negyedik helyen is a nemrég a Kuplunkgban forgatott Stray Cats Strut-tal.
Idén sajnos nem készült új Duckers felvétel, de nem kell nekik új videó, bejuttatják a régit is. A közös Prison Bnad - Duckers koncert apropóján nőhetett meg a szám nézettsége.
A hatodik helyen azonos megtekintés szám mellett hosszabb idő miatt a Black Frogs és a Honeydripper, ami a kellemes, napos agárdi Lakeside Weekend-en hangzott el.
Az egyik legnépszerűbb Takáts Tamás Blues Band szám a Napi Rock and Roll videó közt az Ufót lát a jeti, ez most a hetedik.
Nyolcadik a The HepCats és legnagyobb számuk, a No Rockin' Shoes.
Kilencedik helyen ismét a Black Frogs és aze Egy újabb hétfő reggel. Pont aktuális ma a nóta.
Rock and Roll Kupás jutalomvideó volt a Folsom Prison Blues az egykori Nitus and The Rollin' Dice tolmácsolásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése