2014. október 30., csütörtök

2014, Negyvenkettedik hét, Rock and Roll Bajnokság.

A Mystery Gang jól teljesített az utóbbi hetekben, de most kicsit visszaesett a szerzett pontok száma. Ugyanakkor ez nem ad okot aggodalomra, az előnyük tetemes.
Elmondható, hogy a Pedrofon minden második héten szerez pontot, és ez most is így van. Az év vége közeleg az előnyük ekzd megnyugtató lenni a Flip, Flop and the Flyers előtt. Persze megnyugodni nem szabad, ha a Flip Floposok elkezdik ész nélkül megosztani a róluk készült videókat még fordulhat a kocka.
A B'15 Rockabilly Band és a CHEVROMANDALA Transit Ride külön versenyt fut az elmúlt hónapokban, ide oda előzgetik egymást. Ezen a héten az előbbi volt a szerencsés, és vette át a jobb pozíciót.
A Fifty's Heaven a hatodik a listán. Ezen a héten ők vitték a prímet, ha mégegyszer sikerül nekik, akkor előre is léphetnek egy pozíciót.
Takáts Tamás és bandája idén nem szerepel olyan jól, mint az elmúlt években, de így is a tizenkettedikek. Ezen a héten ők is elcsíptek pár pontot.
Úgy gondoltam lassan érdemes behúzni a vonalat, ami a legjobb tizenhatot jelöli. Ezek az együttesek lesznek a Kupa részvevői jövőre. A határ jelenleg pontegyenlőség mellett a The Prison Band és a Crazy Cat & The Blue Moons között húzódik. Itt még bármi történhet, bárki szerezhet elegendő pontot, mint például az olasz Jumpin'Bop is szerzett négyet, közelebb kerülve a határhoz.
Kupa összecsapás győztesként a Nitus and the Rollin' Dice videóját is elegen látták ahhoz, hogy a legjobb tízbe kerüljön. Sajnos már feloszlottak, nincsenek friss videók, így nagy kihívás lesz nekik az előrelépés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése