2014. október 9., csütörtök

2014, Harminckilencedik hét.

A Pedrofon rendszeresen megjelenik a listán számaival, ma az a abravúr sikerült nekik, hogy az első helyen végeztek a Randi Andival, ami nyáron, a Lakeside Weekend-en került rögzítésre.
Az eddigi eredmények alapján senki sem gondolhatja, hogy a Mystery Gang és az idei legnagyobb slágerük, a Kínzó vágy nagyon messze kerül a lista éléről. Ezen a héten a második helyen találjuk őket.
Szomorú éjszakákról énekel nekünk a dobogó harmadik fokáról a Crazy Cat & The Blue Moons.
Ha valaki eddig nem tudta volna, a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service tagjai büszkén jelentik a negyedik helyen, hogy ők bizony a Rock and Rollra születtek.
Mindenki csak a saját felelősségére nézze meg az ötödik videót, mert a Naked Truckers-es fiúk begerjednek benne.
A hatodik Redneck Roadkill sem kér keveset. A kiválasztott hölgy minden szerelme szerepel az igénylési listán.
igazán ritka, hogy a Crazy Cat & the Blue Moons duplázni tud, de ez összejött nekik ezen a héten. Ahogy a Redneck Roadkillé, az ő kérésük is teljesen érthető. Ne légy velem bunkó.
A Duplázás a nyolcadik helyen a Naked Truckersnek is összejött.
Fenyö Miklós igaán ritkán szerepel a listán, de most a kilencedik helyen találjuk az angyalok földjén cmű videóját, ami a 13. komáromi amerikai autós fesztiválon lett felvéve.
És igen, a Pedrofonnak is sikerült. Keretes szerkezetként ők is dupláztak, a már-már legendás Ifa megy a hegyen került a tizedik helyre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése