2014. október 2., csütörtök

2014, Harmincnyolcadik hét, Rock and Roll Bajnokság.


Volt pár hét, amikor a Mystery Gang lendülete megtörni látszott, elsősorban a Lakeside Weekend-es és a N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-os videók miatt. Ezek az idők elmúlni látszanak, megint húsz pont felett gyűjtöttek a fiúk.
Az első hely már eldőlt, de a második helyezett személye még lehet kérdéses. Jelenleg a Pedrofon található itt némi fölénnyel, de a távolság még ledolgozható idén.
Alig pár hónaja tűnt fel a listán a CHEVROMANDALA Transit Ride, de máris a negyedik helyen találjuk őket. Ha a lendületük kitart, még okozhatnak meglepetéseket.
Szintén pár hónapja tűnt fel a listán a tapasztalt zenészekből álló countrybanda, a Redneck Roadkill. Ők is igen nagy lendülettel indultak, de a Chevromandalával nem tudták a lépést tartani. Ennek ellenére az élmezőnyben találhatók ők is, jövő évi Rock and Roll Kupás indulásuk szinte biztosra vehető.
A középmezőnyben nem történt változás a héten. Némi mozgolódás a lista második felének elején található. A Wild Rhythm Smokers lendületbe jött, kérdés, hogy ez a lendület elegendő lesz-e a legjobb 16-ba kerüléshez?
A lista lemaradó legvégén egetlen ponttal új belépőt köszönthetünk, a Rockafellers-t. Ők a 37. együttes, akinek sikerült bejutnia a legjobb tízbe idén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése