2014. október 13., hétfő

2014, Negyvenedik hét.

A héten fölényesen győzött a Fifty's Heaven mind megtekintések számában mind idejében. A Te voltál talán a 21. Lakeside Weekend-en hangzott el.
Megszokhattuk, hogy a lista élének közelében találhatjuk a Mystery Gang-et, és ez most sincs másképp. A második és harmadik helyen is ők vannak, az idei legnépszerűb számukkal, a Kínzó vággyal és a régi nagy klasszikussal a Peggy Sue-val.
A The HepCats az elmúlt évek nagy kedvence volt a Napi Rock and Roll csatornáján, idei viszaesésük oka lehet az, hogy elég kevés koncertet adnak. Azért vannak, akik szeretik őket, ezen a héten is a negyedik helyre nézték a No Rockin' Shoes című számukat.
A B'15 Rockabilly Band már régen fordult meg a listán, de most itt vannak. Az elmúlt évben a legnézettebb videó tőlük az Ami szivemen a számon című Szántó Erzsi feldolgozás volt, ez a verzió a 20. Lakeside Weekenden lett rögzítve.
A hatodik helyen a Pedrofon-t találjuk. Rendsezresen lépnek fel az Eleven Centerben, Gazdagréten, ott készült a Jó öreg Rock and Roll című felvétel. Hetedik helyen egy Lakeside Weekendes hangulatvideó.
Nolcadik-kilencedik helyen a CHEVROMANDALA Transit Ride-ot találjuk a Ready Teddyvel valamint a Wild one-nal.
A hetet a Fifty's Heaven nyitotta, a Fifty's Heaven is zárja. A Gyönyörű lány a 2013-as Lakeside weekenden szólt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése