2021. január 11., hétfő

2020, Ötvenegyedik hét.

Ezt a hetet a Pedrofon neve dominálta , a banda mesterhármast ért el. Mindjárt itt az eslő helyen a Daisy, ami a 2020-as Pick Up Drive Romhány-on került rögzítésre, és egy youtube like-ot is kapott.
A második Cool Off Baby öt like-ot zsebelt be, az előadó a Rockin' RockCats. A felvétel a 2017-es Vasszamarak-on készült.
A Redneck Roadkill szerezte meg a dobogó harmadik fokát a Dolly a klónbáránkával. Ez a felvétel a 25. Lakeside Weekenden került rögzítésre, amellett négy kedvelést is kapott amegtekintőktől.
A negyedik helyen ismét a Pedrofonnal találkozunk. Az Ifa megy a hegyen is kapott egy kedvelést a videómegosztón.
Duplázni tudott a Rockin' RockCats. A motoros az ötödik.
Holtverseny alakult ki a hatodik-hetedik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt a Drockstore és a Tintarella De Luna lett a hatodik, és a Madarak a Pocsolyába léptemmel a hetedik. Ez utóbbi öt youtube like-ot is kapott.
Nyolcadik a Pedrofon harmadik dala,a Lucille, itt is feltűnt a youtube like.
Kilencedik helyen a B'15 Truckabilly Trio és az Alain Delon a 2019-es N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról.
A listát az Ed Philips and the Memphis Patrol zárja a Don't Be Cruel-lal. A Kunszentmártoni amerikai autós találkozón készült videó egy youtube like-ot kapott.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése