2021. január 4., hétfő

2020, November

Az újévvel (és a szabadság végével) visszatértek a megtekintési statisztikák is! A 49. héttel hagytuk abba, most a Novemberi összefoglaló következik.
355 megtekintéssel a Pedrofon és a Daisy nyerte a November hónapot! Egészen kivételes a begyűjtött 16 youtube like is.
Második szintén a Pedrofon, ezúttel az I'm Walkin'-nal. Egy like került kiosztásra a youtube -on. Mindkét felvétel a Pick Up Drive Romhány -on készült.
Holtversenyben lett harmadik a pécsi Flip, Flop and the Flyers felvétele, a Jump Jive and' Wail a 21. Lakeside Weekend -ről. Itt négy kedvelés tűnt fel a videómegosztón.
Nem maradt le a listáról a Motoros sem a Rockin' RockCats előadásában. A hónapban a negyedik legnézettebb ez a videó volt.
Ötödik a Big Boobs lett a Naked Truckers -től.
Kilenc youtube like-ot szedett össze a hatodik Tintarella De Luna a Drockstore -tól a hónapban.
Hetedik helyen a mesterhármast elérő Pedrofon egy újabb dala, az Ifa megy a hegyen. Az azért elég ritka, hogy egy hónapban valamki mesterhármast érjen el. Ráadásul két like-ot is kapott a felvétel.
Nyolcadik a Dynamite Dudes és a Big Boobs. Érdekesség, hogy ez a második szereplése ugyanannak a dalnak.
A hónap kilencedik legnézettebb felvétele a Georgia on My mind volt a Barbara Sallee's Music előadásában. Ennek a videónak a legnagyobb az átlagos megtekintési ideje a hónapban, három perc fölötti ez az idő. Egy youtube like-ot osztottak ki a megtekintők.
A listát a B'15 Truckabilly Trio zárja a Best Looking Girl in Town-nal a 20. Lakeside-ról. Ez a felvétel sem "úszta meg" youtube like nélkül.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése