2020. december 14., hétfő

Rock and Roll Kupa 2020, Bronzmérkőzés

Érdekesség, hogy mindkét zenekar a bronzmérkőzésen az oszályozón keresztül jutott el a mai mérkőzésig. Habár mindketten az esélyesebboldalon szrepeltek, a 2019-es Bajnokságban a 12. illetve 14. helyen végeztek. A Fekete lakkcipŐk / Komár László emlékzenekar / ezután a C csoportba került, amit meg is nyert, méghozzá 100%-os eredménnyel. Ugyanakkor az is igaz, hogy ebben a csoportban adták le a legkevesebb szavazatot a rajongók. A banda a negyeddöntőben a Duckers-t búcsúztatta, hogy aztán a Flip, Flop and the Flyers-től kapjon ki.
A másik zenekar a bronzmérkőzésen az Ed Philips and the Memphis Patrol lesz. Ők a megnyert osztályozó után az A csoport második helyén végeztek. A vírushelyzet miatt akadályoztatott Brillantint sikerült legyőzni a negyeddöntőben, majd az ellődöntőben a Pedro and the Dogboomers-t kapták ellenfelül, akik végül megállították győzelmi terveiket.
Ha az eddig leadott szavazatok számát nézzük, akkor a Lakkcipők vannak előnyösebb helyzetben, mivel ők már 107-et kaptak idén Edék 64-ével szemben. De minden itt és most fog eldőlni, az eddig leadott szavazatok már nem számítanak.
Szavazzatok kommentben, hogy melyikük a kedvencetek, és melyiküknek legyen az idei Kupa Bronzérmese!
A szavazás Péntek 5 óráig tart, hatkor jutalomvideót láthattok a nyertestől.
Mindenki csak egyszer szavazhat, de a bizonytalanabbak akár mindkettőre is. Holtverseny esetén az a bronzérmes, akire az első szavazat érkezik.
A szavazat csak itt, a kép alatt érvényes.
Szavazásra fel!

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése