2020. december 9., szerda

2020, Negyvennyolcadik hét

Egészen kivételes, 295 megtekintéssel lett első a héten a Pedrofon és a Daisy a 2020-as Pick Up Drive Romhány -ról. A 15 youtube like 4 plusz pontot is jelent majd a bajnokságban.
A második Motoros a Rockin' RockCats -től alig a 10%-át érte el a Daisy megtekintéseinek, de ez semmit nem von le a Motoros érdemeiből.
A harmadik Roadhouse Blues és a Blues Transit , négy youtube like-kal és a hét legmagasabb átlagos megtekintési idejével.
Mesterhármast ért el a Pedrofon: az első mellett a negyedik és ötödik helyet is elhozták. Az I'm Walkin szintén Romhányban hangzott el, míg az Ifa megy a hegyen a csapat emblematikus dala.
Holtverseny alakult ki az ötödik-hatodik helyen. A már említett Ifa vitte el az ötödiket hosszabb megtekintési idejével, hatodik a B'15 Truckabilly Trio és a Best Looking Girl in Town a 23. Lakeside Weekend -ről, ami négy youtube like-ot is begyűjtött.
Őket követi a Lázadók és a Zöld a bíbor és a fekete. Itt egy youtube like jelent meg.
Hármas holtversennyel zárul a heti lista. Itt is a megtekintési idő dönt. Nyolcadik a Fekete lakkcipŐk / Komár László emlékzenekar / és a Mondd kis kócos. Kilencedik két youtube like-kal a Tintarella De Luna a Drockstore előadásában, ez a harmadik Pick Up Drive-os videó a héten.
A listát a Naked Truckers és a Big Boobs zárja.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése