2020. december 15., kedd

2020, Negyvenkilencedik hét

Az előző hét nyertese kiemelkedő emgtekintéssel a Daisy volt a Pedrofon előadásában. Ez a dal egy youtube like megtekintéssel karöltve a második. De az előző heti rekordgyanús megtekintést is felülmúlta ezen a héten a Rocktóber, ami a Lázadók felvétele, és a Tóalmási amerikai autós találkozón került rögzírésre. 10 kedvelést is kapott a visdeómegosztón.
Harmadik helyen az olasz Don Diego Trio és Bailey Dee dala a Too Long a 25. Lakeside Weekend-ről. hat like-ot kapott a megtekintőktől.
Az utóbbi hetekben elég sokszor szereplet a megtekintési listákon a Big Boobs. Ezen a héten két előadótól is hallható a listán.
A negyedik helyen a Dynamite Dudes előadásában hallható a 23. Lakeside-ról.
Ötödik a duplázni tudó Pedrofon. Az I'm Walkin is Romhányban került rögzítésre.
Hatodik iusmét a Big Boobs, ezúttal a Naked Truckers az előadó.
Öt like-ot kapott a hetedik A Nyughatatlan és az I Got Stripes. A felvétel a 2019-es N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on készült.
A motoros is állandó listarésztvevő. Ezen a héten sem maradt ki, ezúttal a nyolcadik. Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni az előadót: a Rockin' RockCats-ról van szó.
A Drockstore és a Tintarella De Luna sorrendben harmadszor is felkerült a tizes lsitára, ezúttal a kilencedik helyre.
A listát a sajnos azóta már megszűnt Nitus and the Rollin' Dice zárja a Whole Lotta Shakin' Goin' Onnal, áés három youtube like-kel.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése