2020. szeptember 21., hétfő

2020 Július.

Habár a valóságban már Szeptember vége felé közeledünk, de a nézettésgi listákon éppen csak elhagytuk Júliust.
A hónap legnézettebb videója a Motoros lett a Rockin' RockCats -től, a nézők 3 youtube like-ot is kiosztottak.
Második a hónapban a Lázadók felvétele, a Nélküled (Ismerős arcok) lett. Hét like-ot kapott a Youtube-on. Harmadik helyre a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising került a 23. Lakeside Weekend -ről.
Csupán egy megtekintéssel maradt le a dobogóról a Route 66 és a Flip, Flop and the Flyers . Öt youtube like tűnik fel a dal neve mellett.
A hónap ötödik legnézettebb videója a Blues Transit nevéhez kötődik, az Egyre Feljebbről van szó, ami hat like-ot szerzett a videómegosztón. A hatodik Pedrofon és az Ifa megy a hegyen egy like-ot kapott.
Whole Lotta Shakin' Goin' On - ez a hetedik Pianofrizz & Friends videó címe a 23. Lakeside-ról. A nézők négy like-ot adtak a youtube-on. Nyolcadik szintén négy like-kal a Black Frogs Rockabilly Band és a Believe What You Say.
Ritka a holtverseny a havi listán, de nem példa nélküli. Ez a helyzet állt elő ebben a hónapban. Hosszabb megtekintési ideje miatt kilencedik a miskolci Zenegép Zenekar és a That Don't Impress Me Much. Hat Youtube like-ot kapott a felvétel.
A listát a Vasmacska zenekar zárja a Meghalok, hogyha rád nézek-kel, ez a szerzemény is bezsebelt egy like-ot a Youtube-on.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése