2020. szeptember 11., péntek

2020, Harmincadik hét

Megszerezte első heti nézettségi lista elsőségét a Miskolci Illés EmlékZenekar ! A Rock and Roll Rézi az idei Kocsonyafesztiválon hangzott el. A felvétel 3 youtube like-ot is kapott.
Második a pécsi Flip Flop and the Flyers, a (Get Your Kicks on) Route 66 a 2016-os Lakeside Weekend -ről. Ez a videó is 3 youtube like-ot kapott.
Holtverseny alakult ki a 3.-4. helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt a Lázadók és a Nélküled (az előző heti listavezető) került a harmadik helyre, megelőzve a Dynamite Dudes -t és a Bad Moon Risingot. A Nélküled-et is hárman jutalmazták a youtube-on.
Egy kedvelést kapott a videómegosztón az ötödik Please Don't Touch és a Forró Rágógumi - Rock n' Roll Zenekar , egyenesen a 22. Lakeside-ról.
Hatodik a Nélküled -de ez nem az a Nélküled. A B'15 Truckabilly Trio felvétele nem kis galibát kavart, mivel a FB letiltotta a megosztásokat az eredeti szerző miatt. Hiába van szó egy ártatlan szerlmes számról, az eredeti szerző említése elég volt a letiltáshoz. Sokkal előrébb végzett volna a felvétel, í négy youtube like így is tiszteletre méltó.
Hetedik szintén a B'15, ezúttal az Ami szivemen a számonnal, ez a felvétel is begyűjtött egy like-ot.
A nyolcadik-kilencedik helyen is feltűnik egy holtverseny, amit a megtekintési idő hossza dönt el.
Nyolcadik az osztrák The Ridin Dudes és a Baby Let's Play House a 24. Lakeside-ról. Négy youtube liek itt is kiosztásra került. Kilencedik a Naked Truckers és a Big Boobs, egy Youtube like-kel.
A listát az a Pedrofon zárja, ami a múlt hetet idén először kihagyni kényszerült, de erre a hétre már visszatért a csapat. Mi mással, mint az Ifa megy a hegyennel kerültek fel a legjobb 10 közé.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése