2020. szeptember 29., kedd

2020, Harmincharmadik hét, Top 20.

Miután két hete megszerezte, múlt héten elvesztette, most ismét visszaszerezte a Top 20 lista elsőséget a Bad Moon Rising. Éppen tizedik hete található meg a legnépszerűbbek közt.
Emiatt a második helyre csúszott a Motoros. Két példányban is felkerült a heti nézettségi listára a Big Boobs így fel is jött a harmadik helyre a dalok listájában, hat helyet javítva.
Sok dal ugrott előre egy-két helet, Hárommal került előre a That Don't Impress Me Much és a Szárnyalni szeretnék, bekerülve ezzel a húszba. A Please Don't Touch a múlt heti huszonnegyedik hely után most a huszadik helyen található meg.
A legtöbbet, 87 helyet a 10. Filléres szerelem javított.
Az átlagtól több, négy szerzemény is búcsúzott a legjobbaktól. Egyik sem töltött el hat hétnél többet a listán.
Három dal is vesztett egy helyet a húsz között. A legtübbet, három helyet a 77. hete a listán levő Ifa megy a hegyen vesztette. Ez vajon azt jelenti, hogy egy szép több mint egy éves folyamat fog megtörni, és hamarosan eltűnik a listáról a dal?
A kiesőzónát a 8. Whole Lotta Shakin' Goin' On vezeti, mögötte a Slow Down-nal és a Wild Thing-gel. És mint utolsó dal, a Please Don't Touch sincs biztonságban.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése