2020. július 10., péntek

2020, Huszonötödik hét

A héten az élen a The Prison Band végzett a Put Your Cat Clothes On-nal, ami a 25. Lakeside Weekend-en hangzot el. Négy youtube like-ot kapott.
Holtverseny alakult ki a a második-harmadik helyen. A megtekintéi idő alapján a második a Rockin' RockCats és a Motoros a 17. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról. A harmadik a The HepCats felvétele, a Burning Jukebox, ai egy youtube like-ot kapott.
Negyedik a Pedrofon lett a legnépszerűbb felvételével, az Ifa megy a hegyennel.
Újabb holtversenyt találunk az ötödik-hatodik pozícióban. Itt is a megtekintési idő segít, emiatt az ötödik a Török Ádám és a Légió Rock Band a Lusta Blues című dalával, ami szintén a N.A.A.F.-on herült rögzítésre. Négy youtube likeot kapott ez a felvétel is.
A hatodik a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising a 23. Lakeside-ról. Egy youtube like-ot adtak a nézők.
Ez a hét a holtversenyek hete. Hetedik-nyolcadik helyen is találunk egyet. Itt egyetlen másodperc döntött a sorrendről a B'15 Truckabilly Trio és a Best Looking Girl In Town javára, mögötte a Dynamite Dudes második videója, a Big Boobs a 23. Lakeside-ról.
Igen, a lista végén is egy holtverseny van. Kilencedik A Nyughatatlan és a Vitorlás Hajó A 18. N.A.A.F.-ról. A listát a Duckers és a Rockabilly Guy zárja, igen, ez is a 23. Lakeside-on készült.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése