2020. július 6., hétfő

2020, Huszonnegyedik hét.

A hét legnézettebb videója a Rockin' RockCats legnépszerűbb dala, a Motoros volt a 24. Lakeside Weekend-ről. Négy youtube like is feltűnt a dal neve mellett.
Második valamivel egy perc alatti átlagos megtekintési idővel a Jambalaya (On the Bayou) a Redneck Roadkill előadásában, valaki ennek a dalnak is adott egy like-ot a youtube-on.
Harmadik helyre a B'15 Truckabilly Trio került a Best Looking Girl In Town-nal a 20. Lakeside-ról.
Egy megtekintéssel maradt le a dobogóról a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising, amit a 23. Lakeside-on hallhatott a közönség.
A Motoros két példányban is bekerült a tíz legnézezttebb videó közé. Az ötödik helyen álló videó a 17. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on került rögzítésre.
Holtverseny alakult ki a hatodik-hetedik helyen. Hosszabb átlagos megtekintési ideje miatt a Route 66-é a hatodik hely, előadó a pécsi Flip, Flop and the Flyers. Két like-ot adtak a megtekintők a youtube-on.
Hetedik a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen.
A lista végén hármas holtversenyt találunk. Itt is az átlagos megtekintési idő dönt. Nyolcadik a Mystery Gang és a Peggy Sue. Ezt a felvételt a listán A Nyughatatlan és a Vitorlás hajó követi a 18. NAAF-ról. Ez a videó 3 youtube like boldog birtokosa.
A listát a Vasmacska zenekar és a Meghalok, hogyha rám nézel zárja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése