2020. július 31., péntek

2020, Huszonhatodik hét.

Messze elhúzott a mezőnytől a Baby Let's Play House, ami a 2016-os Lakeside Weekend-en hangzott el. A jammelés hat youtube like-ot is kapott, ami két extra pontot jelent majd a dalnak a Top 20-as listán.
Második a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising ugyanarról a Lakeside-ról.
Holtverseny alakult ki a harmadik-negyedik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt a harmadik helyre a Hócsuka került a Tom White & the Mad Circus előadásában. Érdekesség, hogy eredetileg ez egy Pedrofon dal, de a Pedrofon előadásában még nem került a heti elgnézettebb 10 közé. 4 youtube like-ot kapott a felvétel.
Negyedik a The Prison Band lett a Put Yout Cat Clothes On-nal a 25. Lakeside-ról. Két like jelent meg a dal oldalán a youtube-on.
Hármas hotverseny alakult ki az ötödik-hetedik helyen! Itt is a megtekintési idő dönt. Leghosszabb ideig az Ifa megy a hegyent nézték a Pedrofon-tól. Mögötte a Rockin' RockCats és a Motoros a 17. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról, mad ismét ők az Egy Chevrolet Bel Air a mindenemmel a 14. Wildcat Night-ról. Ez utóbbi egy youtube like-ot is bezsebelt.
Három youtube like-ot kapott a Prison Band második felvétele, a Szóljon a zene a nyolcadik helyen.
Kilencdik a Duckers a Rockailly Beat-tel. Érdekesség, hogy a múlt héten a Rockabilly Guy-jal szerepeltek a listán. Két youtube like lett a banda jutalma.
A listát ezen a héten a KISS Forever Band zárja a 18. N.A.A.F-ról a Shout It Out Loud-dal. A szerzemény négy youtube like-ot is kapott.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése