2020. május 12., kedd

2020, Tizennyolcadik hét

Igen mozgalmas hét volt ez. Sokan szerettek volna a youtube-on Big Boobs-t látni, ezért is kattintottak rá olyan sokan a Naked Truckers videójára. Az egy percnél alacsonyabb nézettség azt jelenti, hogy nem volt mindenki elégedett. Ennek ellenére egy youtube like mégis megjelent a dal neve mellett.
Második jócskán lemaradva a Your True Love. A Casino Black felvétele más héten ennyi megtekintéssel listavezető lett volna, de most be kell érnie 3 youtube like-kal.
A youtube like-ok rekordere a héten a harmadik Little Richard a Miskolci Illés EmlékZenekar előadásában. Ötöt is kaptak, ez plusz pontokat fog jelenteni a Rock and Roll Bajnokságban. Milyen furca az élet, a videó csupán pár héttel a művász halála előtt került megosztásra.
Negyedik helyen a hatvani huligánok, a Rockin' RockCats és a Big Sandy a jászberényi Törpe klubból. Habár két youtube like-ot is kaptak, itt sincs meg az egy perces megtekintés.
Szintén két youtube like-ot kapott az ötödik helyen lévő angol Bernie Woods and the Forest Fires.
Hatodik helyen A Nyughatatlan a komáromi N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról, ahol a Ring of Fire-t játszották. Jutalmuk négy like a youtube-on.
Mögöttük egy autós videó, ami az új szabályok miatt kimarad a listáról.
A hetedik-nyolcadik helyen egy holtversenybe botlunk. Az átlagos megtekintési időtartam segít nekünk. Hetedid a Boys From The Cellar és a Kéj, nyolcadik a Rockin' RockCats másik felvétele, a Motoros. Ez a páros is kapott like-ot a Youtube-on, sorban kettőt és egyet.
Nem maradhattunk Pedrofon nélkül ezen a héten sem. A banda idén még minden listán szerepelt. Ezúttal is az Ifa megy a hegyen került fela listára, két youtube like-kel.
A listát a Vasmacska zenekar zárja a Meghalok, hogyha rám nézellel, és egy youtube like-kal.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése