2020. május 25., hétfő

2020 Huszadik hét

Ez mondhatni a holtversenyke hete volt, három is felbukkant. Az első mindjárt az élen. Hosszabb megtekintési ideje miatt a Mystery Gang és a Peggy Sue a hét nyertese, egy youtube like birtokosa.
Második a Tom White & the Mad Circus és a That's All Right + Blue Moon of Kentucky, három like-ot is kapott a felvétel a videómegosztón.
A dobogó harmadik fokán is egy hotversenybe botlunk. Itt is a megtekintési idő siet segítségünkre. Harmadik a Fekete lakkcipŐk / Komár László emlékzenekar / a Halványkék szemekkel, két youtube like-ot kapott a videó.
Épphogy csak lecsúszott a dobogóról amiskolci Zenegép Zenekar és a Piece of My Heart.
Ötödik a Török Ádám és a Légió Rock Band a Légió című dallal a N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-ról. Ez a hét átlagosan legtovább nézett felvétele, három perc felett áll a mutató.
Hatodik a Black Frogs Rockabilly Band és a This Ole House a 24. Lakeside Weekend-ről. A nézők két ypoutube like-ot szabaztak meg.
Eddig nem volt hét Pedrofon nélkül. Most sincs, az Ifa megy a hegyen a hetedik.
A nyolcadik Multimilliomos jazzdobos és a Madison is kaptt egy kedvelést a videómegosztón.
A lista végén is egy holtversenyt találunk. A megtekintési idő miatt kilencedik a Rockin' RockCats és a Motoros a17. N.A.A.F.-ról, a listát pedig a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising zárja.
Érdekesség, hogy az összes listán szereplő felvételnek legalább 20 megtekintése van, ilyen még nem fordult elő.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése