2020. május 13., szerda

2020, Tizennyolcadik hét, Rock and Roll Bajnokság

Növelni tudta az előnyét az élen a Rockin' RockCats a Pedrofon előtt. De a pedrofónikusoknak is kétszer annyi pontja van már, mint a hamradik helyremost feljövő Naked Truckers-nek.
Ezen a héten nagy változások nem voltak a legjobb 16-ban ezen kívül. A "Mexikói határon" most is A Nyughatatlan-t találjuk, de csak a azserencsén múlt, hogy a 21. helyről előre törő Miskolci Illés EmlékZenekar nem előzte meg őket. A MIEZ most a 17. legnépszerűbb zenekar a Napi Rock and Roll közösségében.
"Mexikóban" a Boys From The Cellar a 39. helyet cserélte fel a 22.-re. A Vasmacska zenekar a 29.ről ugrott előre 3 helyet. A 31. angol Bernie Woods and the Forest Fires a múlt héten még a 40. volt.
A 32. helyen nyitott a Casino Black, akik idén most először kerültek fel a heti tizes listára.
A lista végén a Pedro and the Dogboomers található.
Pár zenekar igencsak elmarad az előző évi formályához képest. A Fifty's Heaven a 7. volt, most a 27., mögötte a The Prison Band, akik pedig a 6.-ok voltak. A Nemcsak Berry a 9.-helyen végzett 2019-ben, most a 30. a banda.
A Mystery Gang a 3. legnépszerűbb volt az előző évben, most a 34.-ek, de említhetnénk Elvist is, aki az "Elvis, wonder of you" koncertvideókkal a 10 helyet szerzte meg, és most a 38.
De messze még az év vége sok minden megtörténhet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése