2019. január 21., hétfő

2018, Ötvenkettedik hét

Így Január vége felé értünk el az év utolsó hetéhez.
A hét legnagyobb durranása a Prison Band búcsúkoncertjén készült No Heart To Spare. A Go Getters dala három youtube like-ot is kapott.
A második Blue Suede Shoes-nak csak körülbelül feleennyi megtekintése volt. A Peter Andorai & The Graceband felvéteel is kapott két youtube like-ot.
Harmadik helyen maga a király. Elvis a Streamroller Blues mellett a negyedik helyet is megszerezte az If I Can Dream-mel.
Holtversenybe botlunk az ötödik-hatodik helyen. Hosszabb megtekintéis ideje miatt A No More One More Time lett az ötödik a LenneBrothers Band-től, sőt egy youtube like-ot is kaptak.
Hatodik a Motoros és a Rockin' RockCats.
2018 elején minden héten szerepelt a Meghalok, hogyha rám nézel a Vasmacska zenekar-tól, de aztán az év vége felé eltünedeztek. Most visszatértek, ezen a héten ők a hetedikek.
Ha a listára akar kerülni a Pedrofon, akkor az Ifa megy a hegyen segít. Övék a nyolcadik hely.
Korábban a legjobb 16 között találkoztunk a miskolci The Hot Road Rockabilly Band nevével, de mióta "hibernálódtak", azóta alig hallani róluk. Az év utolsó hetében azért ők is a listára kerültek a Baby Engedj Be-vel.
Meglepetés a lista tizedik helyén. A Norvég/Német Johnny Knife & His Rippers-ről még a 2013-as német Walldorfi Rock and Roll fesztiválon készült pár felvétel. A Lonely Rocker lett a tizedik legnézettebb videó az 52. héten.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése