2018. augusztus 28., kedd

Rock and Roll Kupa 2018 - a csoportkör félidei állása

Jó ideje adós vagyok már ezzel a possztal. De most következzen a Rock and Roll Kupa 2018-as kiírásának állása a csoportkör 6. fordulója után!

A csoport

A Fifty's Heavent találjuk a csoport élén, 9 ponttal és 47 szavazattal. A második 4 ponttal és 36 szavazattal a B'15 Truckabilly Trió. Harmadik a Prison Band szintén 4 ponttal, de 22 szavazattal. A csoport utolsó helyét a Mystery Gang foglalja el, 12 szavazattal, pont nélkül.

B csoport

Nem meglepetés, hogy a 2017-es Kupagyőztes, a Nemcsak Berry vezeti ezt a négyest. 9 pont, és 86 szavazat áll a nevük mellett, az összes mérkőzést hozták a papírforma szerint.
A nagy kérdés az volt az év elején, hogy vajon a Pedrofon, vagy a Pedro and the Dogboomers fog-e továbbjutni  a második helyen. Ez eldőlni látszik, a második a Pedrofon 6 ponttal és 72 szavazattal, mögötte a Dogboomers 3 ponttal és 32 szavazattal. A csoportot a Tom White and the Mad Circus zárja, aki igen nehéz helyzetbe került azzal, hogy ilyne erős csoportba sodorta a sors.

C csoport

Az élen a pontokat tekintve holtverseny található, de a szavazatok száma egyértelművé teszi, hogy a Leonardo Pickup Trio-é az elsőség. 6 pont mellett 44 szavazatuk van, még a Jerry Lee's Rock and Roll Service-nek csak 14 szavaat jutott. A 3.-4. helyez szintén holtversen látható, amit ugyanúgy a szavazatok száma dönt el a Dynamite Dudes számára. Itt az utolsó helyne a Forró Rágógumi található.

D csoport

A Redneck Roadkill, korábbi kupagyőztes minden mérkőzését megnyerve 9 ponttal és 45 szavazattal vezeti a csoportot. Második a Rockin' RockCats 6 ponttal és 24 szavazattal, mögöttük a Crazy Cat and the Blue Moons 3 ponttal és 9 szavazattal. Itt leghátul a pont nélküli, 3 szavazattal bíró Stinky Rodders található.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése