2018. augusztus 7., kedd

2018, Huszonkilencedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Habár nem történt változás az első öt sorrendjében, azért nem lehet mondani, hogy minden változatlan lenne. A Mystery Gang rajongók-nek nincs oka aggodalomra, gyakorlatilag az övék a bajnoki cím egyetlen dalnak, a Peggy Sue-nak hála. A második Vasmacska zenekar-nak is nagy az előnye a harmadik Pedrofon előtt. A Pedrofon mőgé viszont megérkezett a Dynamite Dudes, a 19 pontos különbség akár egy héten is ledolgozható.
A középmezőny élére a B'15 Truckabilly Trio állt, miután a 9.-ről a 6. helyre lépett előre. A múlt héten a 15. volt a Redneck Roadkill, most a 8.
A "Mexikói határon" nyugalom uralkodott, a Casino Black és a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service között húzódik ezen a héten is.
Meg kell említenünk a 18. Nemcsak Berry-t, akik a Rock and Roll Kupa legnagyobb esélyesei címvédőként, és akik 8 ponttal vannak lemaradva a legjobb 16-tól. Ez azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy nem jutnak be a kupaküzdelmekbe, vagy osztályozóra kényszerülnek.
Mögöttül a 19. helyet a Madarak Házibulizenekar vette át.
A múlt héten került a listára a Flip, Flop and the Flyers, a csapat már a 24.
A német Boppin' B a Lakeside Weekenden lépett fel idén. Eddig ők a Napi rock and Roll 35. legnépszerűbb zenekara 2018-ban.
A listát a 48. helyen a Blues B.R. Others zárja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése