2018. augusztus 27., hétfő

2018, Harmincadik hét

A szabadság véget ért, visszatérnek a lejátszási statisztikák és a toplisták is!
Nézzük is meg gyorsan, hogy hol tartottunk.
A harmincadik hét listavezetője a Roll' Skate Boogie volt, akik a Meghalok, hogyha rám nézellel értek el kianmalkadő nézettséget. A felvétel, ami két youtube like-ot is kapott, mondanom sem kell, hogy az idei Lakeside Weekend-en készült.
Szintén itt került rögzítésre a második helyezett I Saw the Light a Redneck Roadkill előadásában. Ők is kaptak youtube like-ot.
alig pár héttel járunk a Lakeside után, nem meglepő hát, ha a harmadik helyezett Hey! Baby is innen került ki. Az előadó a Pedrofon. Dobogóshoz méltón az ő nevük mellé is került két youtube like.
Duplázni tudott a Dynamite Dudes, mindjárt két Lakeside-os felvétellel. A negyedik Bad Moon Rising 2016-ben, az ötödik Shake Rattle and Roll 2018-ban szereplet a banda repertoárjában.
Nem ért még véget a 2018-as Lakeside-os dalok sora. A német LenneBrothers Band felvétele, a Folsom Prison Blues a hatodik legnézettebb ezen a héten.
Idén elmaradhatatlan a listáról a Peggy Sue és a Mystery Gang. a héten ők a hetedikek.
Nyolcadik szintén egy idei Lakeside-os videó, melynek címe: Sunglasses at Night. Az előadó a német Boppin' B.. A youtube-os nézők nekik is megszavaztak egy like-ot.
Holtversenybne velük éll a kilencedik Summertime Blues (szintén az idei Lakeside terméke), de a Flip, Flop and the Flyers felvételének alacsonyabb az össz nézettségi ideje.
A listát a Madarak Házibulizenekar zárja a megszokott Azok a boldog szép napokkal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése