2018. május 18., péntek

2018, Tizennyolcadik hét, Rock and Roll Bajnokság

Az első négy helyezett szerzett pontot a héten, de sorrendjük nem változott. A Mystery Gang már túl a 300 ponton, mögötte 230-el a Vasmacska zenekar, majd a harmadik a Pedrofon. A negyedik Dynamite Dudes is elhúzott a mezőnytől, de még nem lépték át a 100 pontot.
Két helyet lépett előre a Forró Rágógumi - Rock n' Roll Zenekar, idén eddig ők a hetedik legnépszerűbb zenekar a Napi Rock and Rollon.
A Rockin' RockCats-nak sikerült az élére állnia a középmezőnynek. Nagy a torlódás 20 és 23 pont között, hat zenekar van ide bezsúfolva.
Ide tartozik a "Mexikói határon" a Duckers is, és mostmár a Redneck Roadkill is, aki a határ túloldalán található. Redneckék megpróbáltak bejutni a legnépszerűbb 16 közé, de csak felzárkózniuk sikerült.
Mögöttük a hét újonca, a StarBugs, akik a 18. helyen nyitottak.
A 25. helyen lévő Naked Truckers-nek sikerült csak megőriznie a helyezését "Mexikóban", rajtuk kívül a Star Bugstól lefelé szinte mindenki hátrébb csúszott. Egy kivéltel mégis akad: a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service hét helyet ugrott előre. Az elmúlt években rendszeresen a legjobb 16-ban szerepelt a zenekar, vajon most is sikerül majd nekik?
A lista végét ezen a héten is a Bravó Johnny jelenti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése